Skip to content
Vanguard

Vanguard polo normale fit beige gestreept katoen

Over dit product

Dit stijlvolle Vanguard poloshirt in beige met subtiele strepen is een must-have voor elke garderobe. Met een normale fit en een 3-knoops sluiting biedt dit shirt een comfortabele pasvorm en een klassieke uitstraling. Het is gemaakt van een hoogwaardige mix van 58% katoen 22% zijde en 20% linnen wat zorgt voor een zachte en ademende stof. Ideaal voor de zomer dankzij de korte mouwen en de lichte stof. Dit Vanguard poloshirt is niet alleen stijlvol maar ook heerlijk om te dragen. Voeg dit onmisbare item toe aan uw zomergarderobe.

Deze heerlijke polo van Vanguard in de kleur beige heeft een gestreept dessin en heeft . De pasvorm van de polo is een normale fit en de stof is gemaakt van katoen, linnen.

De linnen stof geeft de polo een luxe en nonchalante look. Het materiaal is zeer luchtig en biedt veel verkoeling. De subtiele kreuk is kenmkerkend voor linnen polo's.

De stoere Vanguard polo's maken indruk door hun geraffineerde afwerking in mooie kleuraccenten. Het vrije leven op de motor op de Amerikaanse 'Highway' dient ter inspiratie en loopt als een rode draad door de fraaie ontwerpen van de polocollectie.

Alle kenmerken
Artikelnr.
00151576
Naam
Vanguard polo normale fit beige gestreept katoen
Lijn
Vanguard
Kleur
beige
Design
gestreept
Materiaal
katoen, linnen
Samenstelling
58% katoen, 22% zijde en 20% linnen
Pasvorm
normale fit
Seizoen
zomer
Sluiting
3 knoops
Mouwlengte
korte mouw
Leveranciers nr.
VPSS2405892-7007