Skip to content

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger vest effen donkerblauw normale fit

Over dit product

Ervaar de kwaliteit en het comfort van dit donkerblauwe Tommy Hilfiger vest met een normale pasvorm. Gemaakt van een hoogwaardige mix van 64% katoen en 36% polyester biedt dit effen vest warmte en stijl in de koudere maanden. Het vest is voorzien van een handige rits en de iconische branding van Tommy Hilfiger. Dit winterse must-have item is een perfecte toevoeging aan elke garderobe. Voel je heerlijk in dit Tommy Hilfiger vest en ervaar de perfecte combinatie van mode en functionaliteit. Bestel nu voor een stijlvolle winter!

Dit Tommy Hilfiger vest van katoen, polyester heeft een normale fit pasvorm en is in de kleur donkerblauw uitgevoerd. Het kledingstuk is voorzien van een sluiting met rits.

Katoenen vesten van Tommy Hilfiger zijn het gehele jaar door te dragen en makkelijk in onderhoud. Bekijk hier al onze katoenen vesten voor heren en alle vesten met rits.

Het self-made modemerk Tommy Hilfiger is wereldwijd gewild. De welbekende kleuren blauw, rood en wit zijn typerend voor Tommy Hilfiger. De vesten van Tommy zijn modern en klassiek met een vleugje van de 'preppy college'-stijl. Het tijdloze 'American cool' is wat de mannen uitstralen wanneer zij dit merk dragen. 

Alle kenmerken
Artikelnr.
00153493
Naam
Tommy Hilfiger vest effen donkerblauw normale fit
Lijn
Tommy Hilfiger
Kleur
donkerblauw
Design
effen
Materiaal
katoen, polyester
Samenstelling
64% katoen en 36% polyester
Pasvorm
normale fit
Seizoen
winter
Sluiting
rits
Leveranciers nr.
MW0MW35539-DW5