Skip to content

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger t-shirt ronde hals logo blauw

Over dit product

Het Tommy Hilfiger T-shirt met ronde hals en logo in blauw is een stijlvolle en moderne keuze voor de zomer. Dit shirt heeft een normale pasvorm en is gemaakt van 100% katoen voor optimaal comfort en duurzaamheid. Het effen blauwe ontwerp is versierd met het onmiskenbare Tommy Hilfiger-logo voor een authentieke en trendy look. Met zijn korte mouwen en ronde hals is dit T-shirt perfect voor zowel casual als formele gelegenheden. Voeg dit veelzijdige stuk toe aan je garderobe voor een vleugje designer flair. Koop nu en maak je klaar om indruk te maken.

De Tommy Hilfiger polo's zijn standaard voorzien van het kenmerkende logo op de linkerborst van het poloshirt. De populariteit van de collectie van Tommy Hilfiger wordt verklaard door de succesvolle mix tussen sportieve en klasieke kenmerken. Dit zorgt ervoor dat de items uitstekend gecombineerd kunnen worden bij verschillende outfits.

Dit moderne katoenen poloshirt van Tommy Hilfiger is koel, luchtig en makkelijk in onderhoud. Bekijk hier al onze katoenen poloshirts voor heren

Alle kenmerken
Artikelnr.
00148643
Naam
Tommy Hilfiger t-shirt ronde hals logo blauw
Lijn
Tommy Hilfiger
Model
ronde hals
Kleur
blauw
Design
effen
Materiaal
katoen
Samenstelling
100% katoen
Pasvorm
normale fit
Seizoen
zomer
Mouwlengte
korte mouw
Leveranciers nr.
MW0MW34373-C30