Skip to content
Over dit product

Dit roze State of Art poloshirt is een echte must-have voor de zomer. Met zijn wijde fit en korte mouwen biedt het optimaal comfort en bewegingsvrijheid. Het shirt is gemaakt van 100% katoen wat zorgt voor een ademend en zacht gevoel op de huid. De effen roze kleur geeft een frisse en trendy uitstraling terwijl de klassieke 3-knoops sluiting zorgt voor een stijlvolle touch. Of je nu gaat voor een casual of formele look met dit State of Art poloshirt zit je altijd goed. Voeg dit item nu toe aan je garderobe.

Deze polo van State of Art in de kleur roze heeft een effen dessin en heeft . De pasvorm van de polo is een wijde fit en de stof is gemaakt van katoen.

State of art polo's zijn populaire modieuze items in de garderobe van de man. De fraaie polo's vallen in de smaak door de stijlvolle en smaakvolle ontwerpen. Een polo van State of Art combineert voortreffelijk bij verschillende outfits - zowel bij casual als bij geklede kledingcombinaties.

Dit katoenen poloshirt van State of Art is koel, luchtig en makkelijk in onderhoud. Bekijk hier al onze katoenen poloshirts voor heren

Alle kenmerken
Artikelnr.
00131505
Naam
Roze State of Art poloshirt
Lijn
State of Art
Kleur
roze
Design
effen
Materiaal
katoen
Samenstelling
100% katoen
Pasvorm
wijde fit
Seizoen
zomer
Sluiting
3 knoops
Mouwlengte
korte mouw
Leveranciers nr.
46112538-4500