Skip to content

Polo Ralph Lauren

Polo Ralph Lauren t-shirt effen roze katoen normale fit

Over dit product

Ervaar het comfort en de stijl van dit Polo Ralph Lauren effen roze katoen t-shirt met een normale pasvorm. Gemaakt van 100% katoen en voorzien van een ronde hals en korte mouwen is dit t-shirt ideaal voor de winter. De roze kleur geeft een leuke touch aan je garderobe terwijl de normale fit zorgt voor een flatterende look. Het Polo Ralph Lauren Custom Slim Fit ontwerp garandeert een stijlvolle uitstraling. Voeg dit essentiële stuk toe aan je wintercollectie en geniet van de kwaliteit en het vakmanschap van Polo Ralph Lauren. Maak je klaar om te shoppen en dit t-shirt aan je winkelmandje toe te voegen.

De poloshirts van POLO Ralph Lauren zijn volledig geïnspireerd door de stijl van het beeldbepalende American Sportswear. Polo's van dit gerommeerde Amerikaanse modehuis zijn verkrijgbaar in de populaire mesh-kwaliteit of in het comfortabele zachte interlock van Pima-katoen.

Dit leuke katoenen poloshirt van Polo Ralph Lauren is koel, luchtig en makkelijk in onderhoud. Bekijk hier al onze katoenen poloshirts voor heren

Alle kenmerken
Artikelnr.
00151712
Naam
Polo Ralph Lauren t-shirt effen roze katoen normale fit
Lijn
Polo Ralph Lauren Custom Slim Fit
Model
ronde hals
Kleur
roze
Design
effen
Materiaal
katoen
Samenstelling
100% katoen
Pasvorm
normale fit
Seizoen
winter
Mouwlengte
korte mouw
Leveranciers nr.
710671438-374