Skip to content

Polo Ralph Lauren

Polo Ralph Lauren trui effen grijs katoen normale fit

Over dit product

Ervaar het ultieme comfort en de verfijnde stijl van de Ralph Lauren polo in grijs gemeleerd. Deze polo met normale fit is uitgevoerd in een effen grijze kleur en voorzien van een 2-knoops sluiting. Gemaakt van 100% katoen garandeert deze Polo Ralph Lauren Custom Slim Fit een aangenaam draagcomfort. De lange mouwen maken het een ideale keuze voor alle seizoenen. Het is niet alleen makkelijk te combineren met je favoriete jeans of chino maar ook perfect voor zowel casual als formele gelegenheden. Voeg deze must-have toe aan je garderobe voor een moeiteloos stijlvolle look.

Truien en sweaters van POLO Ralph Lauren zijn het toonbeeld van luxe Amerikaanse sportswear. De collectie balanceert qua uitrstraling op de grens tussen casual-chic en eigentijds sportief. Naast fijne pullovers in pima katoen voorziet het assortiment ruimschoots in stijlvolle merinowollen truien. Voor de echte liefhebber van de vrijetijdsstijl zijn er vele Ralph Lauren hoodies in de collectie.

Katoenen truien van Polo Ralph Lauren zijn koel, sportief en makkelijk in onderhoud. Bekijk hier al onze katoenen truien voor heren

Alle kenmerken
Artikelnr.
00128551
Naam
Polo Ralph Lauren trui effen grijs katoen normale fit
Lijn
Polo Ralph Lauren Custom Slim Fit
Kleur
grijs
Design
effen
Materiaal
katoen
Samenstelling
100% katoen
Pasvorm
normale fit
Sluiting
2 knoops
Mouwlengte
lange mouw
Leveranciers nr.
710680790003