Skip to content
Overhemden

Profuomo overhemden

In onze webshop vindt u een ruim aanbod heren overhemden van Profuomo. Dit exclusieve merk maakt elegante overhemden van goede kwaliteit, met oog voor detail en in een breed scala aan stijlen.

Lees meer over Profuomo overhemden
Overhemd Profuomo
Filter & Sorteer
Filteren op
Sorteren op
Gelegenheid
Kleur
Boordmaat
Pasvorm
Eigenschappen
Design
Seizoen
Mouwlengte
Boord
Manchet
Borstzak
Materiaal
Prijs
€ 55 - € 200
Korting
133 artikelen
  • Gratis verzending binnen Nederland
  • 30 dagen op zicht
  • Binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden

Met een Profuomo overhemd altijd stijlvol voor de dag

In onze webshop vindt u een ruim aanbod heren overhemden van Profuomo. Dit exclusieve merk maakt elegante overhemden van goede kwaliteit, met oog voor detail en in een breed scala aan stijlen. Hoe uw garderobe er ook uitziet, er is altijd een Profuomo overhemd dat bij u past. Van klassieke effen overhemden tot trendy shirts met opvallende motieven: bestel ze eenvoudig online bij ons.

Benieuwd naar hoe wij ze zouden combineren en welke kleur of pasvorm het beste bij u past? We voorzien u graag van een passend styling advies en vertellen u alles over de overhemden van Profuomo.

Profuomo overhemden: kwaliteit en vakmanschap

De overhemden van Profuomo worden ontworpen met de zelfverzekerde man in gedachten die weet wat hij wil. De klassieke pasvormen in combinatie met mooie materialen maken ze geschikt voor veel verschillende gelegenheden. Mooie accenten geven ze een exclusieve uitstraling, zoals de lichte glans die veel van de stoffen hebben. En zelfs het meest basic overhemd van Profuomo is voorzien van luxe knoopjes.

Uiteraard zijn ze verkrijgbaar met allerlei verschillende kragen. Zo kunt u gemakkelijk een model vinden dat bij de gewenste look past. De opties zijn als volgt:

·      Button down

·      Cutaway

·      Wide spread

·      Semi-wide spread

Strijkvrij overhemd van Profuomo

Wilt u zeker weten dat uw overhemd onder alle omstandigheden super glad, en dus professioneel oogt? Met de strijkvrije overhemden van Profuomo is strijken verleden tijd! Handig voor mannen die geen fan zijn van strijken. Ook ideaal voor wie gedurende de dag erg actief is en wil voorkomen dat het overhemd kreukt. Een strijkvrij overhemd van Profuomo is super makkelijk te onderhouden en zit bovendien erg comfortabel.

Een Profuomo heren overhemd voor elk moment

Dankzij de grote variëteit in onze collectie overhemden van Profuomo is er een geschikt model voor elk moment. Er zijn zakelijke overhemden zonder borstzak en met een unieke wide spread boord. Er zijn ook casual overhemden met een meer relaxte pasvorm, zoals bij overhemden van linnen.

Zakelijk overhemd van Profuomo

Voor een professionele en overtuigende look gaat u natuurlijk voor een zakelijk overhemd van Profuomo. Dit betreft in de meeste gevallen een Profuomo slim fit overhemd of extra slim fit overhemd. Deze aansluitende pasvormen ogen doorgaans het meest formeel. Qua kleuren heeft u de keuze uit zowel effen overhemden als modellen met een motief. Zo kiest u zelf of u voor een super zakelijke look gaat, of liever met een casual twist.

Casual overhemd van Profuomo

Wat casual overhemden betreft heeft Profuomo een ontzettend ruim aanbod. Allereerst de overhemden van linnen. Met hun ietwat ruime pasvorm en luchtige materiaal zijn ze perfect voor in de warmere maanden. U combineert ze gemakkelijk met zowel een stoere jeans als een chino.

Een overhemd van Profuomo staat voor comfort en stijl, waarbij kwaliteit en design samenkomen in elke steek.

Gaat u liever voor een overhemd van katoen? Ook dan heeft u een ruime keuze bij dit merk. Dankzij het brede scala aan kleuren, pasvormen en motieven zit er altijd wel een model bij dat helemaal bij u past.

De ultieme vrijetijdslook creëert u natuurlijk met een zogeheten overshirt van een zachte, wollen stof. Deze modellen zijn extra dik en doorgaans voorzien van een hippe ruit. Deze geruite overshirts zijn al lang niet meer enkel goed voor de bekende ‘houthakkerslook’, maar worden tegenwoordig gedragen in combinatie met jeans en sneakers, voor een hippe, casual outfit.

Active overhemd van Profuomo

Het ultieme overhemd voor actieve mannen? Dat is een zogeheten Active overhemd van Profuomo. Dit model is gemaakt van een katoen met elastaan, wat resulteert in een overhemd met flink wat stretch. Dit maakt dat het overhemd ondanks zijn aansluitende pasvorm gemakkelijk met u meebeweegt. U kunt dus genieten van u ultieme flexibiliteit.

Super de luxe: ga voor een gebreid overhemd

Als een van de weinig merken biedt Profuomo ook gebreide overhemden aan. Vergelijk deze vooral niet met een gebreide trui, want de structuur en dikte van de stof zijn heel anders. Ze worden namelijk gemaakt van hoogwaardig, Japans katoen, wat dankzij de mooie weving een zijdeachtige glans krijgt. De knitted shirts van Profuomo zijn niet alleen formeel, maar ook feestelijk en zelfs super chic te dragen.

U hoeft ze nooit te strijken, want gebreide materialen staan erom bekend niet te kreuken. Volgens de designers van Profuomo zijn deze overhemden de perfecte combinatie tussen een net overhemd en een casual shirt. Iets voor u?

Profuomo overhemden: effen of met print?

Zowel voor een tijdloos, effen overhemd voor heren als een exemplaar met een mooi motief bent u bij dit merk aan het juiste adres. De effen overhemden van Profuomo zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren. Van ingetogen bruintinten tot blauw, groen, grijs en meer... En uiteraard ontbreken ook de kleuren wit en zwart niet, want zowel een zwart als een wit overhemd is een echte musthave voor de moderne man.

Profuomo heren overhemden

Qua printjes betreft biedt het merk zowel ingetogen motieven zoals streepjes en gemêleerde texturen tot opvallende patronen. Zo hebben ze altijd diverse bloemmotieven in de collectie, maar gebruiken ze ook geregeld polkadots of een opvallende ruit. Met andere woorden: met een Profuomo overhemd voor heren kunt u eindeloos veel verschillende looks creëren.

Welke pasvorm past het beste bij u?

Een overhemd van Profuomo is verkrijgbaar in allerlei verschillende pasvormen. Zo komt het merk mannen met veel verschillende lichaamstypen en maten tegemoet. Benieuwd welke pasvorm het beste bij u past? We zetten de verschillende fits en hun kenmerken graag voor u op een rij.

Normal fit overhemd

Een normal fit overhemd is voor veel mannen de standaard. Dit model loopt vanaf de schouders vrij recht naar beneden, waardoor een vrij casual pasvorm ontstaat. Een normale fit overhemd is geschikt voor vrijwel elke lichaamsbouw en wordt doorgaans als erg comfortabel gezien.

Slim fit & extra slim fit overhemd

Een Profuomo overhemd in slim fit pasvorm is er speciaal voor de smal gebouwde man. Ook is dit overhemd geschikt voor heren die houden van een nauwsluitende pasvorm. Het is een iets getailleerd model dat de lichaamscontouren volgt, waardoor een slank silhouet ontstaat.

Mag het van u nog wel een tikje strakker, of bent u heel smal gebouwd? Dan is de extra slim fit perfect voor u. Deze is nog iets meer getailleerd, waardoor hij ook bij zeer smalle mannen erg mooi aansluit.

Mouwlengte 7 overhemden

Voor de langere heren of voor diegenen die net dat beetje extra mouwlengte nodig hebben, zijn er de mouwlengte 7 overhemden van Profuomo. Deze overhemden hebben extra lange mouwen en een iets langer rugpand, waardoor ze comfortabel en perfect passend zijn voor mannen met langere armen of een langer bovenlichaam. Het zorgt ervoor dat uw mouwen altijd netjes op de juiste plaats blijven, zelfs als u uw armen beweegt.

Grote maten overhemden

Profuomo begrijpt dat elke man uniek is, en daarom bieden ze een breed scala aan overhemden in grote maten. Deze overhemden zijn ontworpen met extra aandacht voor de juiste verhoudingen en bieden meer ruimte op strategische plekken zoals de borst, schouders en taille. Of u nu kiest voor een normal fit of een licht getailleerde optie, deze overhemden zorgen ervoor dat u er altijd goed uitziet zonder concessies te doen aan comfort. Dankzij de diverse stijlen en kleuren vindt u zeker een overhemd dat perfect bij uw stijl past.

Styling adviezen voor een Profuomo overhemd

Met de stijlvolle, kwalitatief goede overhemden van Profuomo kunt u zowel een feestelijke als een zakelijke en een casual look creëren. Benieuwd hoe u dat doet? We zetten graag een aantal styling tips op een rij.

Ga voor een zakelijke look

De meeste overhemden van Profuomo zijn uitermate geschikt voor zakelijke gelegenheden. Combineer ze daarvoor met een chino of pantalon in een bijpassende kleur, en maak de look af met nette veterschoenen. Een colbert is perfect voor als het wat kouder wordt, hoewel ook een nette trui met V-hals erg formeel kan ogen.

Super feestelijk met een Profuomo overhemd

Heeft u een bruiloft, jubileum of andere feestelijke gelegenheid op de agenda staan? Ga dan bij voorkeur voor een gebreid heren overhemd van Profuomo. De prachtige glans van deze stof maakt het perfect voor een feestelijke look.

U kunt het overhemd combineren met een chino, pantalon of donkere jeans. Als u echt wilt opvallen maakt u de outfit af met glimmende lakschoenen en een matching riem. Zo kan niemand meer om u heen.

Voor in de avonden kunt u het overhemd combineren met een prachtige trui van Profuomo.

Een casual look voor in uw vrije tijd

Draagt u graag een casual overhemd in uw vrije tijd? De normal fit overhemden van dit merk staan prachtig op een mooie spijkerbroek en een vest van Profuomo. U kunt er een stel stoere sneakers bij aan, maar ook loafers of andere instappers kunnen prima, afhankelijk van uw persoonlijke smaak. Voor een sportief detail draagt u er een pet bij, een riem laat u achterwege.

Profuomo Originale overhemd online bestellen

Bent u fan van de overhemden van Profuomo? Dat snappen we bij Schulte Herenmode maar al te goed. Dit populaire merk heeft een geschikt model voor elke gelegenheid, zowel met een zakelijke als een casual twist. En met de diverse pasvormen is het in ieder geval niet zo moeilijk om een fit te vinden die past bij uw lichaamsbouw.

Dankzij de hoogwaardige materialen en mooie afwerking gaat een Profuomo overhemd erg lang mee, mits u netjes het wasvoorschrift opvolgt natuurlijk. Reden genoeg om voor het volgende feestje, die belangrijke zakelijke afspraak of een lunch met collega’s voor een overhemd van dit merk te gaan. In onze webshop vindt u een ruim aanbod in de verschillende pasvormen, kleuren en stijlen.

Zoekt u een specifiek model? Gebruik dan de handige filterfunctie aan de linkerzijde, zodat u in één oogopslag alle modellen ziet die aan uw wensen voldoen.

Daarnaast zijn de polo's van Profuomo ook een uitstekende aanvulling op uw garderobe. Of u nu een dag op kantoor doorbrengt of een weekend weggaat, de overhemden en polo's van dit merk zijn perfect om er altijd goed uit te zien.

Profuomo overhemden SALE

Met zo’n uitgebreid aanbod overhemden van Profuomo hebben we vrijwel altijd diverse modellen in de overhemden sale. Deze scoort u voor een extra laag prijsje, terwijl u niet inlevert op de kwaliteit waar dit merk om bekendstaat. We voegen namelijk geregeld nieuwe collecties toe aan ons assortiment, waarna vorige collecties van Profuomo in de aanbieding gaan. Dit is uw kans om uw garderobe die upgrade te geven en te investeren in Profuomo overhemden in de sale, één voor elke gelegenheid.