Skip to content
New Zealand

Katoenen New Zealand polo geprint Victor normale fit navy

Over dit product

Ervaar het comfort en de stijl van het NZA Victor Poloshirt in donkerblauw met een unieke print. Dit shirt heeft een normale pasvorm en is gemaakt van 100% katoen wat zorgt voor een aangenaam draagcomfort. Het heeft een klassieke 3-knoopssluiting en korte mouwen ideaal voor de zomer. Dit tijdloze stuk uit New Zealand straalt kwaliteit en stijl uit. Of je nu een casual dagje uit plant of een formele gelegenheid hebt dit poloshirt is een must-have in je garderobe. Voeg dit vandaag nog toe aan je winkelmandje en ervaar de kwaliteit van NZA.

Deze tijdloze polo van New Zealand in de kleur donkerblauw heeft een geprint dessin en heeft . De pasvorm van de polo is een normale fit en de stof is gemaakt van katoen.

De poloshirts van NZA New Zealand stralen stoerheid en energie uit. De smaakvolle kleuren laten zich goed combineren bij eigentijdse en sportieve outfits. De verschillende aansprekende details geven de polo's van dit populaire herenlabel extra karakter.

Dit tijdloze katoenen poloshirt van New Zealand is koel, luchtig en makkelijk in onderhoud. Bekijk hier al onze katoenen poloshirts voor heren

Alle kenmerken
Artikelnr.
00152046
Naam
Katoenen New Zealand polo geprint Victor normale fit navy
Lijn
New Zealand
Kleur
donkerblauw
Design
geprint
Materiaal
katoen
Samenstelling
100% katoen
Pasvorm
normale fit
Seizoen
zomer
Sluiting
3 knoops
Mouwlengte
korte mouw
Leveranciers nr.
24DN103-1646