Skip to content

Polo Ralph Lauren

Polo Ralph Lauren bodywarmer beige rits effen polyester

Over dit product

Ervaar de warmte en het comfort van de beige Polo Ralph Lauren bodywarmer. Gemaakt van 100% polyester is dit effen stuk een perfecte aanvulling op uw wintergarderobe. De normale pasvorm zorgt voor een flatterend silhouet terwijl de rits een praktische touch geeft. Bovendien beschikt deze bodywarmer over een handige borstzak. De halflange snit maakt hem ideaal voor zowel casual als formele gelegenheden. Ervaar zelf de heerlijke warmte van deze Polo Ralph Lauren bodywarmer. Voeg deze must-have toe aan uw wintercollectie.

Dit Polo Ralph Lauren vest van polyester heeft een normale fit pasvorm en is in de kleur beige uitgevoerd. Het kledingstuk is voorzien van een sluiting met rits.

Het welbekende modemerk POLO Ralph Lauren staat voor casual-chique fashion. De formele vesten van dit merk zijn tijdloos en spreken een brede doelgroep aan. POLO Ralph Lauren maakt bij de vesten vooral gebruik van katoen, wol en merinowol. Vesten met opstaande kraag, capuchon, ronde hals behoren tot de ruime keuzemogelijkheden.

Bekijk meer
Alle kenmerken
Artikelnr.
00153090
Naam
Polo Ralph Lauren bodywarmer beige rits effen polyester
Lijn
Polo Ralph Lauren
Kleur
beige
Design
effen
Materiaal
polyester
Samenstelling
100% polyester
Pasvorm
normale fit
Seizoen
winter
Borstzak
een borstzak
Sluiting
rits
Capuchon
zonder capuchon
Lengte jas
half lang
Leveranciers nr.
710940236-006