Skip to content
Polo Ralph Lauren

Katoenen 2-knoops Polo Ralph Lauren polo donkerroze slim fit

Over dit product

Ervaar het comfort en de stijl van deze Polo Ralph Lauren slim fit poloshirt in donkerroze gemaakt van 100% katoen. Met zijn twee knoopssluiting en effen design biedt deze korte mouw polo een voortreffelijke look die perfect is voor de winter. De slim fit snit zorgt voor een flatterende pasvorm die zowel stijlvol als comfortabel is. Geniet van de kwaliteit en het vakmanschap van Polo Ralph Lauren in deze must-have winter essential. Voeg deze donkerroze Polo Ralph Lauren slim fit poloshirt toe aan je garderobe voor een moeiteloze stijlupgrade.

Deze voortreffelijke polo van Polo Ralph Lauren in de kleur roze heeft een effen dessin en heeft . De pasvorm van de polo is een slim fit en de stof is gemaakt van katoen.

De poloshirts van POLO Ralph Lauren zijn volledig geïnspireerd door de stijl van het beeldbepalende American Sportswear. Polo's van dit gerommeerde Amerikaanse modehuis zijn verkrijgbaar in de populaire mesh-kwaliteit of in het comfortabele zachte interlock van Pima-katoen.

Dit voortreffelijke katoenen poloshirt van Polo Ralph Lauren is koel, luchtig en makkelijk in onderhoud. Bekijk hier al onze katoenen poloshirts voor heren

Alle kenmerken
Artikelnr.
00151708
Naam
Katoenen 2-knoops Polo Ralph Lauren polo donkerroze slim fit
Lijn
Polo Ralph Lauren Slim Fit
Kleur
roze
Design
effen
Materiaal
katoen
Samenstelling
100% katoen
Pasvorm
slim fit
Seizoen
winter
Sluiting
2 knoops
Mouwlengte
korte mouw
Leveranciers nr.
710536856-421