Skip to content
Polo Ralph Lauren

Ralph Lauren polo blauw geprint katoen normale fit

Over dit product

Ervaar de zomerse charme van de Franse Rivièra met deze Polo Ralph Lauren polo in multicolor Côte d'Azur. Deze polo in een normale fit en blauwe tint verfraaid met een 2-knoops ontwerp is een stijlvolle keuze voor elke gelegenheid. Gemaakt van 100% katoen biedt het een comfortabele en ademende pasvorm ideaal voor warme zomerdagen. De Polo Ralph Lauren Custom Slim Fit voegt een verfijnde touch toe terwijl de korte mouwen zorgen voor een casual look. Maak je klaar voor gezellige zomerse dagen met deze geprinte polo. Voeg deze toe aan je garderobe voor een moeiteloos stijlvolle look.

Deze gezellige polo van Polo Ralph Lauren in de kleur blauw heeft een geprint dessin en heeft . De pasvorm van de polo is een normale fit en de stof is gemaakt van katoen.

De poloshirts van POLO Ralph Lauren zijn volledig geïnspireerd door de stijl van het beeldbepalende American Sportswear. Polo's van dit gerommeerde Amerikaanse modehuis zijn verkrijgbaar in de populaire mesh-kwaliteit of in het comfortabele zachte interlock van Pima-katoen.

Dit gezellige katoenen poloshirt van Polo Ralph Lauren is koel, luchtig en makkelijk in onderhoud. Bekijk hier al onze katoenen poloshirts voor heren

Alle kenmerken
Artikelnr.
00151465
Naam
Ralph Lauren polo blauw geprint katoen normale fit
Lijn
Polo Ralph Lauren Custom Slim Fit
Kleur
blauw
Design
geprint
Materiaal
katoen
Samenstelling
100% katoen
Pasvorm
normale fit
Seizoen
zomer
Sluiting
2 knoops
Mouwlengte
korte mouw
Leveranciers nr.
710926272-001