Skip to content
Polo Ralph Lauren

Groen geprint Polo Ralph Lauren polo custom slim fit 3-knoops

Over dit product

Ervaar de perfecte combinatie van stijl en comfort met deze Polo Ralph Lauren polo in groen met een uniek geprint ontwerp. Deze polo is op maat gemaakt met een slanke pasvorm en voorzien van een klassieke 3-knoops sluiting. Gemaakt van 100% katoen is deze polo niet alleen stijlvol maar ook uiterst comfortabel en luchtig. De korte mouwen maken het ideaal voor de wintermaanden terwijl het toch een modieuze uitstraling behoudt. Voeg een vleugje klasse toe aan je garderobe met deze Polo Ralph Lauren polo. Voel de kwaliteit en maak het verschil. Ga voor Polo Ralph Lauren.

Deze luchtige polo van Polo Ralph Lauren in de kleur groen heeft een geprint dessin en heeft . De pasvorm van de polo is een slim fit en de stof is gemaakt van katoen.

De poloshirts van POLO Ralph Lauren zijn volledig geïnspireerd door de stijl van het beeldbepalende American Sportswear. Polo's van dit gerommeerde Amerikaanse modehuis zijn verkrijgbaar in de populaire mesh-kwaliteit of in het comfortabele zachte interlock van Pima-katoen.

Dit luchtige katoenen poloshirt van Polo Ralph Lauren is koel, luchtig en makkelijk in onderhoud. Bekijk hier al onze katoenen poloshirts voor heren

Alle kenmerken
Artikelnr.
00151806
Naam
Groen geprint Polo Ralph Lauren polo custom slim fit 3-knoops
Lijn
Polo Ralph Lauren Custom Slim Fit
Kleur
groen
Design
geprint
Materiaal
katoen
Samenstelling
100% katoen
Pasvorm
slim fit
Seizoen
winter
Sluiting
3 knoops
Mouwlengte
korte mouw
Leveranciers nr.
710941438-001