Skip to content
Polo Ralph Lauren

3-knoops Polo Ralph Lauren katoenen polo navy custom slim fit

Over dit product

Deze Polo Ralph Lauren katoenen polo in navy custom slim fit is een stijlvolle keuze voor de modebewuste man. Het donkerblauwe kleurenschema straalt klasse uit terwijl de slim fit pasvorm zorgt voor een gestroomlijnd silhouet. Het shirt is voorzien van een karakteristieke 3-knoops sluiting en is gemaakt van 100% hoogwaardig katoen voor optimaal comfort. De korte mouwen maken het ideaal voor de wintermaanden. Dit poloshirt met korte mouw van Polo Ralph Lauren is een onmisbaar item in elke herengarderobe. Voeg dit stijlvolle stuk vandaag nog toe aan uw collectie.

Deze fijne polo van Polo Ralph Lauren in de kleur donkerblauw heeft een geprint dessin en heeft . De pasvorm van de polo is een slim fit en de stof is gemaakt van katoen.

De poloshirts van POLO Ralph Lauren zijn volledig geïnspireerd door de stijl van het beeldbepalende American Sportswear. Polo's van dit gerommeerde Amerikaanse modehuis zijn verkrijgbaar in de populaire mesh-kwaliteit of in het comfortabele zachte interlock van Pima-katoen.

Dit fijne katoenen poloshirt van Polo Ralph Lauren is koel, luchtig en makkelijk in onderhoud. Bekijk hier al onze katoenen poloshirts voor heren

Alle kenmerken
Artikelnr.
00151805
Naam
3-knoops Polo Ralph Lauren katoenen polo navy custom slim fit
Lijn
Polo Ralph Lauren Custom Slim Fit
Kleur
donkerblauw
Design
geprint
Materiaal
katoen
Samenstelling
100% katoen
Pasvorm
slim fit
Seizoen
winter
Sluiting
3 knoops
Mouwlengte
korte mouw
Leveranciers nr.
710941436-001