Skip to content

Paul & Shark

Paul & Shark vest effen grijs lamswol

€ 509,00 € 356,30
Selecteer uw maat
    Beschikbaar in nog 1 andere kleuren
    • Paul & Shark vest effen donkerblauw
    Over dit product

    Dit grijsgemêleerde vest van Paul & Shark is een stijlvolle toevoeging aan elke garderobe. Het vest heeft een wijde pasvorm en is gemaakt van 100% virgin wol wat zorgt voor een luxueuze touch. De effen kleur maakt het vest veelzijdig en gemakkelijk te combineren met andere kledingstukken. Ondanks de warme wol is dit vest perfect voor de zomer door zijn fijne structuur. Paul & Shark staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en dit vest is daar geen uitzondering op. Voeg dit vest toe aan je collectie voor een verfijnde en comfortabele look. Klaar om je stijl naar een hoger niveau te tillen? Koop nu dit Paul & Shark vest.

    Dit Paul & Shark vest van lamswol heeft een wijde fit pasvorm en is in de kleur grijs uitgevoerd. Het kledingstuk is voorzien van een sluiting met .

    Het elegante merk Paul & Shark creëert de perfecte mix tussen modern, klassiek en sportief. Met de Italiaanse klasse en onverwoestbare kwaliteit is dit merk geschikt voor iedere man. Vesten met opstaande kraag, capuchon of zelfs omkeerbaar. Voor iedere gelegenheid en alle weersomstandigheden heeft Paul & Shark een passsend vest.

    Alle kenmerken
    Artikelnr.
    00147707
    Naam
    Paul & Shark vest effen grijs lamswol
    Lijn
    Paul & Shark
    Kleur
    grijs
    Design
    effen
    Materiaal
    lamswol
    Samenstelling
    100% virgin wol
    Pasvorm
    wijde fit
    Seizoen
    zomer
    Leveranciers nr.
    24411716-931