Skip to content

Paul & Shark

Paul & Shark vest donkerblauw opstaande hals

Over dit product

Dit stijlvolle zwarte Paul & Shark vest met opstaande hals is een onmisbaar item in uw wintergarderobe. Gemaakt van een comfortabele mix van 50% acryl en 50% virginwol biedt dit vest een wijde fit die ideaal is voor het koude seizoen. Het effen design en de ritssluiting voegen een verfijnde touch toe aan elke outfit. Of u nu kiest voor een casual of formele look dit korte vest van Paul & Shark is altijd een perfecte keuze. Voeg dit item vandaag nog toe aan uw garderobe en geniet van de warmte en stijl die het biedt.

Dit Paul & Shark vest van wol heeft een wijde fit pasvorm en is in de kleur donkerblauw uitgevoerd. Het kledingstuk is voorzien van een sluiting met rits.

Het elegante merk Paul & Shark creëert de perfecte mix tussen modern, klassiek en sportief. Met de Italiaanse klasse en onverwoestbare kwaliteit is dit merk geschikt voor iedere man. Vesten met opstaande kraag, capuchon of zelfs omkeerbaar. Voor iedere gelegenheid en alle weersomstandigheden heeft Paul & Shark een passsend vest.

Bekijk hier alle grote maten vesten

Alle kenmerken
Artikelnr.
00152300
Naam
Paul & Shark vest donkerblauw opstaande hals
Lijn
Paul & Shark
Kleur
donkerblauw
Design
effen
Materiaal
wol
Samenstelling
50% acryl en 50% virginwol
Pasvorm
wijde fit
Seizoen
winter
Sluiting
rits
Capuchon
zonder capuchon
Lengte jas
kort
Leveranciers nr.
14311224-050