Skip to content
Paul & Shark

Paul & Shark korte mouwen poloshirt strepen blauw wit

Over dit product

Ervaar de ultieme zomerse vibe met het Paul & Shark gestreepte poloshirt met korte mouwen. Dit opvallende blauw-witte shirt is gemaakt van 100% katoen en heeft een wijde pasvorm voor optimaal comfort. Het shirt is voorzien van een klassieke 3-knoops sluiting en straalt een tijdloze stijl uit. De strepen geven het shirt een frisse en nautische uitstraling die perfect past bij het zomerseizoen. Of je nu aan het zeilen bent of geniet van een barbecue het Paul & Shark poloshirt is de ideale keuze voor elke zomeractiviteit. Voeg dit veelzijdige stuk toe aan je garderobe voor een moeiteloos stijlvolle look.

Deze tijdloze polo van Paul & Shark in de kleur blauw heeft een gestreept dessin en heeft . De pasvorm van de polo is een wijde fit en de stof is gemaakt van katoen.

Poloshirts van Paul & Shark stralen stijl, klasse en perfectie uit. De Italiaanse fabrikant gebruikt uitsluitend de meest geraffineerde stoffen en hanteert voor het ontwerp en de productie de hoogste standaarden. Een polo van Paul & Shark is het toonbeeld van sportiviteit en luxe.

Dit tijdloze katoenen poloshirt van Paul & Shark is koel, luchtig en makkelijk in onderhoud. Bekijk hier al onze katoenen poloshirts voor heren

Alle kenmerken
Artikelnr.
00127962
Naam
Paul & Shark korte mouwen poloshirt strepen blauw wit
Lijn
Paul & Shark
Kleur
blauw
Design
gestreept
Materiaal
katoen
Samenstelling
100% katoen
Pasvorm
wijde fit
Seizoen
zomer
Sluiting
3 knoops
Eigenschappen
pique
Mouwlengte
korte mouw
Leveranciers nr.
21411316-325