Skip to content
New Zealand

Groen geprint New Zealand Steven polo katoen normale fit

Over dit product

Ervaar het ultieme comfort en stijl met het NZA poloshirt Steven in een levendige groene print. Dit shirt met normale pasvorm is vervaardigd uit 100% katoen en heeft een korte mouw - perfect voor de zomerse dagen. Het unieke ontwerp met drie knopen toont de kwaliteit en aandacht voor detail die New Zealand bekend heeft gemaakt. De tijdloze groene print zorgt voor een moderne en toch klassieke look. Voeg dit essentiële stuk toe aan uw garderobe voor een moeiteloze stijl die nooit uit de mode raakt. Bestel nu voor een stijlvolle upgrade van uw zomerse garderobe.

Deze tijdloze polo van New Zealand in de kleur groen heeft een geprint dessin en heeft . De pasvorm van de polo is een normale fit en de stof is gemaakt van katoen.

De poloshirts van NZA New Zealand stralen stoerheid en energie uit. De smaakvolle kleuren laten zich goed combineren bij eigentijdse en sportieve outfits. De verschillende aansprekende details geven de polo's van dit populaire herenlabel extra karakter.

Dit tijdloze katoenen poloshirt van New Zealand is koel, luchtig en makkelijk in onderhoud. Bekijk hier al onze katoenen poloshirts voor heren

Alle kenmerken
Artikelnr.
00152056
Naam
Groen geprint New Zealand Steven polo katoen normale fit
Lijn
New Zealand
Kleur
groen
Design
geprint
Materiaal
katoen
Samenstelling
100% katoen
Pasvorm
normale fit
Seizoen
zomer
Sluiting
3 knoops
Mouwlengte
korte mouw
Leveranciers nr.
24DN114-1735