Skip to content

New Zealand

New Zealand overshirt beige effen katoen

Over dit product

Ervaar de perfecte combinatie van comfort en stijl met dit beige New Zealand overshirt. Gemaakt van een hoogwaardige mix van 65% katoen en 35% polyester biedt dit effen overshirt een normale pasvorm die ideaal is voor de wintermaanden. De dubbele borstzak voegt een praktische en trendy touch toe. Of je het nu combineert met een sweater of draagt als een stand-alone stuk dit New Zealand overshirt is een prachtige aanvulling op elke garderobe. Voeg dit beige overshirt toe aan je winkelmandje voor een stijlvolle winterupdate.

Deze New Zealand sweater van katoen, polyester heeft een normale fit pasvorm en is voorzien van een effen dessin. Voor het materiaal van dit kledingstuk is gebruik gemaakt van katoen, polyester.

New Zealand truien en sweaters ademen de sfeer van het ruige landschap van Nieuw-Zeeland. De collectie daagt uit om eropuit te gaan en het avontuur tegemoet te gaan. Het assoritiment is verfrissend en gevarieerd en kent vele smaken in wollen en katoenen pullovers.

Katoenen truien van New Zealand zijn koel, sportief en makkelijk in onderhoud. Bekijk hier al onze katoenen truien voor heren

Bekijk alle truien grote maten hier.

Bekijk hier alle sweaters grote maten

Alle kenmerken
Artikelnr.
00154428
Naam
New Zealand overshirt beige effen katoen
Lijn
New Zealand
Kleur
beige
Design
effen
Materiaal
katoen, polyester
Samenstelling
65% katoen en 35% polyester
Pasvorm
normale fit
Seizoen
winter
Borstzak
dubbele borstzak
Leveranciers nr.
24GN376-1101