Skip to content
Vanguard

Vanguard polo effen blauw katoen normale fit

Over dit product

Dit lichtblauwe Vanguard poloshirt met 3 knopen is de perfecte aanvulling op je zomergarderobe. Met een normale pasvorm en gemaakt van 100% katoen biedt dit shirt comfort en stijl in één. Het effen design zorgt voor een strakke en moderne look terwijl de korte mouwen ideaal zijn voor de warmere dagen. Vanguard staat bekend om hun kwaliteit en dit shirt is daar geen uitzondering op. Voeg een vleugje kleur toe aan je outfit met dit leuke lichtblauwe poloshirt. Maak je klaar voor de zomer en bestel vandaag nog je nieuwe favoriete shirt.

Deze leuke polo van Vanguard in de kleur blauw heeft een effen dessin en heeft . De pasvorm van de polo is een normale fit en de stof is gemaakt van katoen.

De stoere Vanguard polo's maken indruk door hun geraffineerde afwerking in mooie kleuraccenten. Het vrije leven op de motor op de Amerikaanse 'Highway' dient ter inspiratie en loopt als een rode draad door de fraaie ontwerpen van de polocollectie.

Dit leuke katoenen poloshirt van Vanguard is koel, luchtig en makkelijk in onderhoud. Bekijk hier al onze katoenen poloshirts voor heren

Alle kenmerken
Artikelnr.
00151525
Naam
Vanguard polo effen blauw katoen normale fit
Lijn
Vanguard
Kleur
blauw
Design
effen
Materiaal
katoen
Samenstelling
100% katoen
Pasvorm
normale fit
Seizoen
zomer
Sluiting
3 knoops
Mouwlengte
korte mouw
Leveranciers nr.
VPSS2404856-5376