Skip to content

Jack & Jones

Jack & Jones T-shirt wit effen met geprinte borstzak

Over dit product

Ervaar het comfort en de stijl van dit witte Jack & Jones T-shirt met een geprinte borstzak. Dit shirt heeft een wijde fit en is gemaakt van 100% katoen voor een zacht en ademend gevoel. Het effen design en de ronde hals geven het shirt een klassieke uitstraling die perfect is voor de zomer. Het shirt is onderdeel van de Jack & Jones Plus Size collectie en heeft een korte mouw. De leuke borstzak met print maakt dit shirt uniek en trendy. Voeg dit witte Jack & Jones T-shirt toe aan je garderobe voor een casual en stijlvolle look.

Een borstzak op de polo biedt praktische voordelen voor het opbergen van kleine dagelijkse benodigdheden, zoals een pen of een bril.

De stoere Jack & Jones polo's zijn zowel sportief als stijlvol. Fijne wassingen en goed gematchte contrastaccenten geven de poloshirts een eigen karakter. De collectie leent zich hierdoor uitstekend voor zowel vlotte outfits als voor nettere kledingscombinaties.

Dit leuke katoenen poloshirt van Jack & Jones is koel, luchtig en makkelijk in onderhoud. Bekijk hier al onze katoenen poloshirts voor heren

Alle kenmerken
Artikelnr.
00152752
Naam
Jack & Jones T-shirt wit effen met geprinte borstzak
Lijn
Jack & Jones Plus Size
Model
ronde hals
Kleur
wit
Design
effen
Materiaal
katoen
Samenstelling
100% katoen
Pasvorm
wijde fit
Seizoen
zomer
Borstzak
een borstzak
Mouwlengte
korte mouw
Leveranciers nr.
12261595-177627