Skip to content

Hugo Boss

Hugo Boss coltrui wit effen wol

Over dit product

Deze witte effen coltrui van Hugo Boss is een elegante keuze voor de winter. Gemaakt van 100% wol biedt het optimale warmte en comfort tijdens de koudste maanden van het jaar. De trui heeft een lange mouw en is perfect te combineren met zowel casual als formele outfits. Met zijn eenvoudige maar stijlvolle design is deze wol coltrui van Hugo Boss een must-have voor elke garderobe. Voeg deze winterse essential toe aan je winkelmandje voor een stijlvolle en warme look dit seizoen.

Hugo Boss wollen truien hebben behaaglijke draageigenschappen. Tijdens de koude dagen van het najaar en de winter houdt een trui van wol je heerlijk warm. Wol heeft een duurzaam karakter door de solide garens het goede kleurbehoud.

Wollen truien van Hugo Boss zijn comfortabel, aangenaam warm en kleurvast. Bekijk hier al onze wollen truien voor heren

Hugo Boss sweaters en truien komen uit de stal van het vermaarde Duitse modehuis. De collectie van Hugo Boss is ongekend divers en dynamisch en kent naast vele deftige stijlen ook een uitgebreide keuze in trendy en sportieve mode-items. In alle ontwerpen is de kwaliteit van het hoogste niveau.

  • Materiaal: wol
  • Materiaal: wol
Alle kenmerken
Artikelnr.
00134581
Naam
Hugo Boss coltrui wit effen wol
Kleur
wit
Design
effen
Materiaal
wol
Samenstelling
100% wol
Seizoen
winter
Borstzak
geen borstzak
Mouwlengte
lange mouw
Leveranciers nr.
50468262-131