Skip to content

Fred Perry

Fred Perry t-shirt effen wit ronde hals

Over dit product

Ervaar het comfort en de stijl van dit Fred Perry t-shirt met een klassieke witte kleur en een normale pasvorm. Dit effen t-shirt is gemaakt van 100% katoen en heeft een ronde hals waardoor het ideaal is voor zomerse dagen. De korte mouwen dragen bij aan het gemak en de veelzijdigheid van het dragen. Of je nu gaat voor een casual look of een meer geklede stijl dit Fred Perry t-shirt is een must-have in je garderobe. Voeg dit essentiële stuk toe aan je collectie en ervaar de perfecte combinatie van comfort en stijl. Koop nu en verrijk je zomergarderobe.

De sportieve kleding van Fred Perry staat garant voor een stijlvolle en eigentijdse look. Fred Perry polo's zijn gemaakt van de mooiste piqué en hebben een moderne gestroomlijnde pasvorm. Naast enkele varianten in een volledig effen uitvoering, zijn de meeste Fred Perry poloshirts voorzien van de karakteristieke 'Twin Tipped'-markeringen op de kraag.

Dit makkelijke katoenen poloshirt van Fred Perry is koel, luchtig en makkelijk in onderhoud. Bekijk hier al onze katoenen poloshirts voor heren

Alle kenmerken
Artikelnr.
00123484
Naam
Fred Perry t-shirt effen wit ronde hals
Lijn
Fred Perry
Model
ronde hals
Kleur
wit
Design
effen
Materiaal
katoen
Samenstelling
100% katoen
Pasvorm
normale fit
Seizoen
zomer
Mouwlengte
korte mouw
Leveranciers nr.
M3519-100