Skip to content

Fred Perry

Fred Perry polo effen donkergroen normale fit

€ 89,95 € 71,96
Selecteer uw maat
    Beschikbaar in nog 1 andere kleuren
    • Fred Perry polo effen bruin normale fit
    Over dit product

    Ervaar het comfort en de stijl van deze donkergroene Fred Perry polo. Met zijn normale pasvorm en twee knopen biedt dit kledingstuk een klassieke uitstraling die perfect past bij elke casual of semi-formele outfit. Deze polo is gemaakt van 100% katoen wat zorgt voor een heerlijk zacht en ademend gevoel. De effen donkergroene kleur geeft een tijdloze uitstraling die nooit uit de mode raakt. Met zijn korte mouwen is deze polo ideaal voor de zomermaanden. Voeg deze essentiële Fred Perry polo toe aan je garderobe voor een stijlvolle upgrade.

    De sportieve kleding van Fred Perry staat garant voor een stijlvolle en eigentijdse look. Fred Perry polo's zijn gemaakt van de mooiste piqué en hebben een moderne gestroomlijnde pasvorm. Naast enkele varianten in een volledig effen uitvoering, zijn de meeste Fred Perry poloshirts voorzien van de karakteristieke 'Twin Tipped'-markeringen op de kraag.

    Dit heerlijke katoenen poloshirt van Fred Perry is koel, luchtig en makkelijk in onderhoud. Bekijk hier al onze katoenen poloshirts voor heren

    Alle kenmerken
    Artikelnr.
    00152394
    Naam
    Fred Perry polo effen donkergroen normale fit
    Lijn
    Fred Perry
    Kleur
    groen
    Design
    effen
    Materiaal
    katoen
    Samenstelling
    100% katoen
    Pasvorm
    normale fit
    Seizoen
    zomer
    Sluiting
    2 knoops
    Mouwlengte
    korte mouw
    Leveranciers nr.
    M6000-V10