Skip to content

Cavallaro

Cavallaro vest donkerblauw Corinaldo Slim Fit

Over dit product

Ervaar de perfecte combinatie van stijl en comfort met dit Cavallaro vest in donkerblauw Corinaldo Slim Fit. Met zijn strakke slim fit design en de hoogwaardige mix van 50% katoen en 50% polyacryl biedt dit vest een superieure pasvorm en duurzaamheid. De effen donkerblauwe kleur en subtiele ritsdetails voegen een modieuze touch toe terwijl de warme stof het een ideale keuze maakt voor de winter. Voeg dit stijlvolle Cavallaro vest toe aan je garderobe voor een verfijnde look. Koop nu voor een trendy winterstijl.

Dit Cavallaro vest van katoen heeft een slim fit pasvorm en is in de kleur donkerblauw uitgevoerd. Het kledingstuk is voorzien van een sluiting met rits.

Katoenen vesten van Cavallaro zijn het gehele jaar door te dragen en makkelijk in onderhoud. Bekijk hier al onze katoenen vesten voor heren en alle vesten met rits.

Cavallaro is de perfecte combinatie van trendy en chique. De pasvormen zijn geïnspireerd door de geïdealiseerde Italiaanse modellen. Slim fit is de pasvorm die vanzelfsprekend is en dit modemerk is gericht op de slanke man. Door de luxe uitstraling van de vesten zijn deze ideaal voor de man die modern en stijlvol is.

Alle kenmerken
Artikelnr.
00154899
Naam
Cavallaro vest donkerblauw Corinaldo Slim Fit
Lijn
Cavallaro
Kleur
donkerblauw
Design
effen
Materiaal
katoen
Samenstelling
50% katoen en 50% polyacryl
Pasvorm
slim fit
Seizoen
winter
Sluiting
rits
Capuchon
zonder capuchon
Leveranciers nr.
119245001-699000