Skip to content
Cavallaro

Cavallaro polo slim fit blauw katoen 3 knoops

Over dit product

Ervaar de perfecte mix van comfort en stijl met dit aqua blauwe poloshirt van Cavallaro. Met een slim fit ontwerp en korte mouwen is dit shirt ideaal voor de zomer. De 3-knoopssluiting voegt een verfijnde touch toe terwijl de effen kleur veelzijdigheid biedt voor elke outfit. Gemaakt van 96% katoen en 4% elastaan zorgt dit shirt voor een heerlijk gevoel op de huid. Kies voor kwaliteit en stijl met dit Cavallaro poloshirt. Voeg dit onmisbare item toe aan je garderobe voor een moeiteloos stijlvolle look.

Deze heerlijke polo van Cavallaro in de kleur blauw heeft een effen dessin en heeft . De pasvorm van de polo is een slim fit en de stof is gemaakt van katoen.

Cavallaro polo's ademen de passie van de Italiaanse modewereld. Kies voor 'sophisticated fashion' en combineer de luxe polo met een modieuze jeans of een elegante chino. De stijlvolle klasse van de collectie komt tot uiting door de rustige en bescheiden ontwerpen.

Dit heerlijke katoenen poloshirt van Cavallaro is koel, luchtig en makkelijk in onderhoud. Bekijk hier al onze katoenen poloshirts voor heren

Alle kenmerken
Artikelnr.
00151211
Naam
Cavallaro polo slim fit blauw katoen 3 knoops
Lijn
Cavallaro
Kleur
blauw
Design
effen
Materiaal
katoen
Samenstelling
96% katoen en 4% elastaan
Pasvorm
slim fit
Seizoen
zomer
Sluiting
3 knoops
Eigenschappen
pique
Mouwlengte
korte mouw
Leveranciers nr.
116241010-618000