Skip to content

Cavallaro

Cavallaro Palio trui half zip grijs effen

Over dit product

Ervaar de perfecte combinatie van stijl en comfort met de Cavallaro Palio half-zip trui in een slanke grijze tint. Deze trui ontworpen door Cavallaro biedt een strakke en moderne pasvorm die elke outfit versterkt. De trui is gemaakt van een hoogwaardige mix van 50% wol en 50% acryl wat zorgt voor een zachte en warme ervaring. De effen grijze kleur en het half-zip ontwerp maken de trui veelzijdig en gemakkelijk te combineren met andere kledingstukken. Perfect voor de zomer de lange mouwen bieden extra dekking en comfort. Voeg deze must-have toe aan je garderobe voor een verfijnde look.

Deze trui met half zip van het merk Cavallaro heeft een effen dessin en is in de kleur grijs uitgevoerd. Het kledingstuk is gemaakt van wol. De pasvorm van de trui is een slim fit.

Cavallaro wollen truien hebben behaaglijke draageigenschappen. Tijdens de koude dagen van het najaar en de winter houdt een trui van wol je heerlijk warm. Wol heeft een duurzaam karakter door de solide garens het goede kleurbehoud.

Cavallaro truien zijn de ultieme uiting van gevoel voor stijl. De elegant vormgegeven hoodies, truien en sweaters zorgen voor een eersteklas verschijning. De formidabele pasvormen ogen modieus en zorgen voor optimaal draagplezier.

Deze trui heeft een slimfit pasvorm, bekijk hier alle slim fit truien voor heren

Wollen truien van Cavallaro zijn comfortabel, aangenaam warm en kleurvast. Bekijk hier al onze wollen truien voor heren

Alle kenmerken
Artikelnr.
00150799
Naam
Cavallaro Palio trui half zip grijs effen
Lijn
Cavallaro
Model
half zip
Kleur
grijs
Design
effen
Materiaal
wol
Samenstelling
50% wol en 50% acryl
Pasvorm
slim fit
Seizoen
zomer
Capuchon
zonder capuchon
Mouwlengte
lange mouw
Leveranciers nr.
118241012-940000