Skip to content

Cavallaro

Cavallaro trui half zip donkergroen effen

Over dit product

Ervaar de perfecte combinatie van comfort en stijl met de Cavallaro Loreo trui half-zip in donkergroen. Deze slim fit trui is vervaardigd uit een mix van 50% katoen en 50% acryl waardoor hij zowel zacht als duurzaam is. De effen groene kleur en het half-zip ontwerp geven de trui een stijlvolle uitstraling terwijl de lange mouwen en het lichte materiaal hem ideaal maken voor de zomer. Makkelijk te combineren met verschillende outfits is deze trui een must-have voor elke garderobe. Voeg de Cavallaro Loreo trui toe aan uw winkelmandje voor een stijlvolle upgrade van uw zomergarderobe.

Deze trui met half zip van het merk Cavallaro heeft een effen dessin en is in de kleur groen uitgevoerd. Het kledingstuk is gemaakt van katoen. De pasvorm van de trui is een slim fit.

Cavallaro truien zijn de ultieme uiting van gevoel voor stijl. De elegant vormgegeven hoodies, truien en sweaters zorgen voor een eersteklas verschijning. De formidabele pasvormen ogen modieus en zorgen voor optimaal draagplezier.

Deze trui heeft een slimfit pasvorm, bekijk hier alle slim fit truien voor heren

Katoenen truien van Cavallaro zijn koel, sportief en makkelijk in onderhoud. Bekijk hier al onze katoenen truien voor heren

Alle kenmerken
Artikelnr.
00150807
Naam
Cavallaro trui half zip donkergroen effen
Lijn
Cavallaro
Model
half zip
Kleur
groen
Design
effen
Materiaal
katoen
Samenstelling
50% katoen en 50% acryl
Pasvorm
slim fit
Seizoen
zomer
Capuchon
zonder capuchon
Mouwlengte
lange mouw
Leveranciers nr.
118241015-520000