Skip to content

Cavallaro

Cavallaro Darigio hoodie beige uni Slim Fit

Over dit product

Ervaar de perfecte mix van comfort en stijl met de beige Cavallaro Darigio hoodie. Deze unieke hoodie is gemaakt van een hoogwaardige blend van 80% katoen en 20% polyester en biedt een slim fit pasvorm die je figuur flatteert. De effen beige kleur maakt het een veelzijdig stuk dat gemakkelijk te combineren is met je bestaande garderobe. Ideaal voor de wintermaanden houdt deze hoodie je warm terwijl je er stijlvol uitziet. Voeg deze tijdloze Cavallaro sweater toe aan je collectie voor een trendy upgrade. Maak je klaar om te winkelen en voeg deze must-have toe aan je winkelmandje.

Deze Cavallaro sweater van katoen, polyester heeft een slim fit pasvorm en is voorzien van een effen dessin. Voor het materiaal van dit kledingstuk is gebruik gemaakt van katoen, polyester.

Cavallaro truien zijn de ultieme uiting van gevoel voor stijl. De elegant vormgegeven hoodies, truien en sweaters zorgen voor een eersteklas verschijning. De formidabele pasvormen ogen modieus en zorgen voor optimaal draagplezier.

Deze trui heeft een slimfit pasvorm, bekijk hier alle slim fit truien voor heren

Katoenen truien van Cavallaro zijn koel, sportief en makkelijk in onderhoud. Bekijk hier al onze katoenen truien voor heren

Bekijk alle truien grote maten hier.

Bekijk hier alle sweaters grote maten

Alle kenmerken
Artikelnr.
00154900
Naam
Cavallaro Darigio hoodie beige uni Slim Fit
Lijn
Cavallaro
Model
hoodie
Kleur
beige
Design
effen
Materiaal
katoen, polyester
Samenstelling
80% katoen en 20% polyester
Pasvorm
slim fit
Seizoen
winter
Leveranciers nr.
120245003-180000