Skip to content

Cavallaro

Cavallaro coltrui beige Marzano Slim Fit uni

Over dit product

De Cavallaro Marzano coltrui in beige is een stijlvolle toevoeging aan je wintergarderobe. Deze slim fit trui is gemaakt van een hoogwaardige mix van 65% katoen en 35% wol en geeft je een slanke en moderne uitstraling. De effen beige kleur en het grof gebreide ontwerp zorgen voor een tijdloze en elegante look. De lange mouwen en de col houden je lekker warm tijdens de koude wintermaanden. Kies voor kwaliteit en stijl met deze Cavallaro coltrui. Voeg deze must-have toe aan je winkelmandje voor een warme en modieuze winter.

Cavallaro wollen truien hebben behaaglijke draageigenschappen. Tijdens de koude dagen van het najaar en de winter houdt een trui van wol je heerlijk warm. Wol heeft een duurzaam karakter door de solide garens het goede kleurbehoud.

Cavallaro truien zijn de ultieme uiting van gevoel voor stijl. De elegant vormgegeven hoodies, truien en sweaters zorgen voor een eersteklas verschijning. De formidabele pasvormen ogen modieus en zorgen voor optimaal draagplezier.

Deze trui heeft een slimfit pasvorm, bekijk hier alle slim fit truien voor heren

Katoenen truien van Cavallaro zijn koel, sportief en makkelijk in onderhoud. Bekijk hier al onze katoenen truien voor heren

  • Materiaal: wol
  • Materiaal: wol
Alle kenmerken
Artikelnr.
00154863
Naam
Cavallaro coltrui beige Marzano Slim Fit uni
Lijn
Cavallaro
Kleur
beige
Design
effen
Materiaal
katoen, wol
Samenstelling
65% katoen en 35% wol
Pasvorm
slim fit
Seizoen
winter
Eigenschappen
grof gebreid
Mouwlengte
lange mouw
Leveranciers nr.
118245012-120000