Skip to content

Cavallaro

Cavallaro Slim Fit coltrui bruin grof gebreid

Over dit product

De Cavallaro Slim Fit coltrui in bruin grof gebreid is een stijlvolle toevoeging aan uw wintergarderobe. Deze effen bruine trui is vervaardigd uit een comfortabele mix van 65% katoen en 35% wol en heeft een slanke pasvorm die uw figuur flatterend accentueert. De coltrui is voorzien van lange mouwen en een hoge kraag die u warm houdt tijdens de koudere maanden. Het grove breiwerk geeft de trui een modieuze en eigentijdse uitstraling. Voeg deze Cavallaro coltrui toe aan uw collectie voor een verfijnde winterse look. Bestel nu voor een warme en stijlvolle winter.

Cavallaro wollen truien hebben behaaglijke draageigenschappen. Tijdens de koude dagen van het najaar en de winter houdt een trui van wol je heerlijk warm. Wol heeft een duurzaam karakter door de solide garens het goede kleurbehoud.

Cavallaro truien zijn de ultieme uiting van gevoel voor stijl. De elegant vormgegeven hoodies, truien en sweaters zorgen voor een eersteklas verschijning. De formidabele pasvormen ogen modieus en zorgen voor optimaal draagplezier.

Deze trui heeft een slimfit pasvorm, bekijk hier alle slim fit truien voor heren

Katoenen truien van Cavallaro zijn koel, sportief en makkelijk in onderhoud. Bekijk hier al onze katoenen truien voor heren

  • Materiaal: wol

Kleur: bruin

  • Materiaal: wol
Alle kenmerken
Artikelnr.
00154866
Naam
Cavallaro Slim Fit coltrui bruin grof gebreid
Lijn
Cavallaro
Kleur
bruin
Design
effen
Materiaal
katoen, wol
Samenstelling
65% katoen en 35% wol
Pasvorm
slim fit
Seizoen
winter
Eigenschappen
grof gebreid
Mouwlengte
lange mouw
Leveranciers nr.
118245012-850000