Skip to content

Cast Iron

Cast Iron t-shirt korte mouw mint normale fit

Over dit product

Ervaar de perfecte combinatie van comfort en stijl met dit Cast Iron T-shirt met korte mouwen in een prachtige mint effen lichtblauwe kleur. Dit T-shirt is gemaakt van 100% katoen en garandeert een normale pasvorm voor een comfortabele draagervaring. Het beschikt over een klassieke ronde hals die bijdraagt aan de algehele minimalistische stijl. Ideaal voor de zomer is dit T-shirt een uitstekende keuze voor elke casual of semi-formele gelegenheid. Voeg dit essentiële item toe aan je garderobe en geniet van de veelzijdigheid en het comfort dat het biedt. Koop nu en ervaar het verschil.

Cast Iron poloshirts zijn stijlvol en sportief tegelijkertijd. Het modieuze label is herkenbaar aan de subtiele kleuren en verfijnde details. Het gebruik van details is geraffineerd en met veel oog voor detail in het ontwerp verwerkt. Cast Iron polo's garanderen een voortreffelijke aanvulling op een succesvolle outfit.

Dit prachtige katoenen poloshirt van Cast Iron is koel, luchtig en makkelijk in onderhoud. Bekijk hier al onze katoenen poloshirts voor heren

Alle kenmerken
Artikelnr.
00151517
Naam
Cast Iron t-shirt korte mouw mint normale fit
Lijn
Cast Iron
Model
ronde hals
Kleur
lichtblauw
Design
effen
Materiaal
katoen
Samenstelling
100% katoen
Pasvorm
normale fit
Seizoen
zomer
Mouwlengte
korte mouw
Leveranciers nr.
CTSS2404582-6087