Skip to content

Cast Iron

Cast Iron t-shirt groen geprint normale fit katoen

Over dit product

Dit groene Cast Iron T-shirt met unieke print is een must-have voor elke garderobe. Het shirt heeft een normale pasvorm en is gemaakt van 100% hoogwaardig katoen voor een comfortabel draaggevoel. De ronde hals en korte mouwen maken het ideaal voor de zomermaanden. Dankzij de levendige groene kleur en gezellige sfeer is dit T-shirt perfect voor zowel casual als formele gelegenheden. Voeg een vleugje kleur toe aan je outfit met dit modieuze Cast Iron T-shirt. Maak je klaar om je stijl naar een hoger niveau te tillen. Klaar om te shoppen?

Cast Iron poloshirts zijn stijlvol en sportief tegelijkertijd. Het modieuze label is herkenbaar aan de subtiele kleuren en verfijnde details. Het gebruik van details is geraffineerd en met veel oog voor detail in het ontwerp verwerkt. Cast Iron polo's garanderen een voortreffelijke aanvulling op een succesvolle outfit.

Dit gezellige katoenen poloshirt van Cast Iron is koel, luchtig en makkelijk in onderhoud. Bekijk hier al onze katoenen poloshirts voor heren

Alle kenmerken
Artikelnr.
00151518
Naam
Cast Iron t-shirt groen geprint normale fit katoen
Lijn
Cast Iron
Model
ronde hals
Kleur
groen
Design
geprint
Materiaal
katoen
Samenstelling
100% katoen
Pasvorm
normale fit
Seizoen
zomer
Mouwlengte
korte mouw
Leveranciers nr.
CTSS2404584-6126