Skip to content

Bugatti

Bugatti vest donkerblauw en bruin wijde fit katoen

Over dit product

Ervaar het ultieme comfort en de stijlvolle uitstraling van het donkerblauwe en bruine Bugatti vest met een wijde fit. Dit effen vest is vervaardigd uit 100% katoen en zorgt voor een aangename warmte tijdens de koude winterdagen. De rits geeft een moderne touch aan het vest en zorgt voor een makkelijke sluiting. Het Bugatti vest is de perfecte toevoeging aan elke garderobe door zijn veelzijdige en tijdloze design. Voeg dit kwalitatieve stuk toe aan je collectie en ervaar de unieke combinatie van comfort en stijl. Koop nu en verbeter je wintergarderobe.

Dit Bugatti vest van katoen heeft een wijde fit pasvorm en is in de kleur bruin uitgevoerd. Het kledingstuk is voorzien van een sluiting met rits.

Katoenen vesten van Bugatti zijn het gehele jaar door te dragen en makkelijk in onderhoud. Bekijk hier al onze katoenen vesten voor heren en alle vesten met rits.

Het modemerk Bugatti heeft vesten met een klassieke en luxe uitstraling Dit zorgt ervoor dat met de vesten van Bugatti met groot gemak een ideale outfit gecreëerd die de balans vindt tussen zakelijk en nonchalant. Uitgebreide keuzes tussen diverse modellen, kleuren en materialen zijn bij Bugatti een vast gegeven.

Bekijk meer
Alle kenmerken
Artikelnr.
00155705
Naam
Bugatti vest donkerblauw en bruin wijde fit katoen
Lijn
Bugatti
Kleur
bruin
Design
effen
Materiaal
katoen
Samenstelling
100% katoen
Pasvorm
wijde fit
Seizoen
winter
Sluiting
rits
Capuchon
zonder capuchon
Leveranciers nr.
65551B 7600-390