Skip to content

Brax

Brax vest grijs rits effen grijs normale fit

€ 199,95 € 153,97
Selecteer uw maat
    Over dit product

    Ervaar de perfecte mix van comfort en stijl met dit grijze Brax vest gemaakt van een hoogwaardige mix van 35% acryl 35% wol en 30% katoen. Dit effen vest met een normale pasvorm is ideaal voor de winter en is voorzien van een handige rits voor gemakkelijk aan- en uittrekken. De fijne textuur van de stof zorgt voor een luxueuze uitstraling en het wolgehalte zorgt voor extra warmte tijdens koude dagen. Maak je wintergarderobe compleet met dit veelzijdige en stijlvolle Brax vest. Voeg het nu toe aan je winkelmandje.

    Dit Brax vest van katoen, wol heeft een normale fit pasvorm en is in de kleur grijs uitgevoerd. Het kledingstuk is voorzien van een sluiting met rits.

    Katoenen vesten van Brax zijn het gehele jaar door te dragen en makkelijk in onderhoud. Bekijk hier al onze katoenen vesten voor heren en alle vesten met rits.

    Het Duitse topmerk Brax ontwerpt zeer stijlvolle vesten gemaakt van hoge kwaliteit. Vesten van merinowol voor veel comfort of van een innovatieve katoenmix waardoor de vesten veel bewegingsvrijheid garanderen. Eenvoudige, maar stijlvol ontworpen artikelen zorgen voor een gebalanceerd geheel. Brax vesten staan voor tijdloze klasse.

    Bekijk hier alle grote maten vesten

    Bekijk meer
    Alle kenmerken
    Artikelnr.
    00136951
    Naam
    Brax vest grijs rits effen grijs normale fit
    Merk
    Lijn
    Brax
    Kleur
    grijs
    Design
    effen
    Materiaal
    katoen, wol
    Samenstelling
    35% acryl, 35% wol en 30% katoen
    Pasvorm
    normale fit
    Seizoen
    winter
    Sluiting
    rits
    Capuchon
    zonder capuchon
    Eigenschappen
    warm
    Leveranciers nr.
    21-2017 70180200-07