Skip to content
Brax

Brax poloshirt effen donkerblauw katoen normale fit

Over dit product

Ervaar het ultieme comfort en stijl met dit donkerblauwe poloshirt van Brax. Met een normale pasvorm en een drieknoops ontwerp is dit shirt niet alleen stijlvol maar ook praktisch. Het effen donkerblauwe design wordt versterkt door een enkele borstzak die een subtiele maar effectieve detail toevoegt. Gemaakt van 95% katoen en 5% elastaan biedt dit shirt een lichte stretch voor een perfecte pasvorm en bewegingsvrijheid. Ideaal voor de zomermaanden is het korte mouw ontwerp zowel cool als casual. Voeg dit Brax poloshirt toe aan je garderobe voor een moeiteloos stijlvolle look. Bestel nu voor een trendy zomerlook.

Deze praktische polo van Brax in de kleur donkerblauw heeft een effen dessin en heeft een borstzak. De pasvorm van de polo is een normale fit en de stof is gemaakt van katoen, stretch.

Een borstzak op de polo biedt praktische voordelen voor het opbergen van kleine dagelijkse benodigdheden, zoals een pen of een bril.

BRAX polo's bieden de drager een hoge mate van comfort. Door het gebruik van luxe katoenen stoffen voelt het materiaal zacht aan en wordt veel draagplezier gewaarborgd. BRAX heeft een voortdurende focus op nieuwe productietechnieken om zo het optimale kwaliteitsniveau te kunnen nastreven. In de collectie zijn fijne items te vinden uit de HI-FLEX-collectie of lichte stijlen uit de Ultralight-lijn.

Alle kenmerken
Artikelnr.
00151867
Naam
Brax poloshirt effen donkerblauw katoen normale fit
Merk
Lijn
Brax
Kleur
donkerblauw
Design
effen
Materiaal
katoen, stretch
Samenstelling
95% katoen en 5% elastaan
Pasvorm
normale fit
Seizoen
zomer
Borstzak
een borstzak
Sluiting
3 knoops
Mouwlengte
korte mouw
Leveranciers nr.
24-4818 70422200-23