Skip to content
Polo Ralph Lauren

Polo Ralph Lauren polo normale fit blauw katoen

Over dit product

Ervaar de perfecte mix van stijl en comfort met de Polo Ralph Lauren polo in een normale fit en een klassieke blauwe kleur. Deze polo is gemaakt van 100% katoen wat zorgt voor een comfortabele pasvorm en een aangenaam gevoel op de huid. Het effen ontwerp en de drie knopen geven het een tijdloze uitstraling die geschikt is voor elke gelegenheid. De korte mouwen maken het ideaal voor de winter maar het is ook veelzijdig genoeg voor andere seizoenen. Voeg deze Polo Ralph Lauren polo toe aan je garderobe voor een stijlvolle upgrade. Koop nu en ervaar het zelf.

Deze comfortabele polo van Polo Ralph Lauren in de kleur blauw heeft een effen dessin en heeft . De pasvorm van de polo is een normale fit en de stof is gemaakt van katoen.

De poloshirts van POLO Ralph Lauren zijn volledig geïnspireerd door de stijl van het beeldbepalende American Sportswear. Polo's van dit gerommeerde Amerikaanse modehuis zijn verkrijgbaar in de populaire mesh-kwaliteit of in het comfortabele zachte interlock van Pima-katoen.

Dit comfortabele katoenen poloshirt van Polo Ralph Lauren is koel, luchtig en makkelijk in onderhoud. Bekijk hier al onze katoenen poloshirts voor heren

Alle kenmerken
Artikelnr.
00151716
Naam
Polo Ralph Lauren polo normale fit blauw katoen
Lijn
Polo Ralph Lauren Custom Slim Fit
Kleur
blauw
Design
effen
Materiaal
katoen
Samenstelling
100% katoen
Pasvorm
normale fit
Seizoen
winter
Sluiting
3 knoops
Mouwlengte
korte mouw
Leveranciers nr.
710704319-151