Skip to content

Fred Perry

Blauw Fred Perry t-shirt katoen normale fit

Over dit product

Dompel jezelf onder in de zomerse sfeer met dit blauwe Fred Perry t-shirt. Het t-shirt heeft een normale pasvorm en is gemaakt van 100% katoen wat zorgt voor optimaal draagcomfort. De effen blauwe kleur maakt het een veelzijdige toevoeging aan je garderobe en de korte mouwen maken het de perfecte keuze voor warme zomerdagen. Eenvoudig te combineren en makkelijk te dragen is dit Fred Perry t-shirt een must-have voor elke garderobe. Maak je zomeroutfit compleet en koop nu dit blauwe Fred Perry t-shirt.

De sportieve kleding van Fred Perry staat garant voor een stijlvolle en eigentijdse look. Fred Perry polo's zijn gemaakt van de mooiste piqué en hebben een moderne gestroomlijnde pasvorm. Naast enkele varianten in een volledig effen uitvoering, zijn de meeste Fred Perry poloshirts voorzien van de karakteristieke 'Twin Tipped'-markeringen op de kraag.

Dit makkelijke katoenen poloshirt van Fred Perry is koel, luchtig en makkelijk in onderhoud. Bekijk hier al onze katoenen poloshirts voor heren

Alle kenmerken
Artikelnr.
00152383
Naam
Blauw Fred Perry t-shirt katoen normale fit
Lijn
Fred Perry
Kleur
blauw
Design
effen
Materiaal
katoen
Samenstelling
100% katoen
Pasvorm
normale fit
Seizoen
zomer
Mouwlengte
korte mouw
Leveranciers nr.
M1588-U91