Skip to content

Barbour

Barbour vest grijs knopen wol normale fit

Over dit product

Ervaar de warmte en stijl van dit grijze Barbour vest gemaakt van 100% wol. Met zijn normale pasvorm en effen design is dit vest een veelzijdige toevoeging aan elke wintergarderobe. De knopen voegen een klassieke touch toe terwijl het merk Barbour garant staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Of je nu op zoek bent naar een comfortabele trui voor koude winterdagen of een stijlvol item voor je casual outfit dit Barbour vest voldoet aan al je behoeften. Voeg dit grijze wol Barbour vest toe aan je winkelmandje voor een warme en modieuze winter.

Barbour wollen truien hebben behaaglijke draageigenschappen. Tijdens de koude dagen van het najaar en de winter houdt een trui van wol je heerlijk warm. Wol heeft een duurzaam karakter door de solide garens het goede kleurbehoud.

Barbour pullovers zijn populaire items in de herengarderobe. De sweaters en truien van Barbour worden gekenmerkt door tijdloze en sportieve ontwerpen. Dit maakt de items uit de collectie uitermate geschikt voor zowel sportieve als klassieke outfits.

Wollen truien van Barbour zijn comfortabel, aangenaam warm en kleurvast. Bekijk hier al onze wollen truien voor heren

  • Materiaal: wol
Bekijk meer
Alle kenmerken
Artikelnr.
00143814
Naam
Barbour vest grijs knopen wol normale fit
Lijn
Barbour
Kleur
grijs
Design
effen
Materiaal
wol
Samenstelling
100% wol
Seizoen
winter
Sluiting
knopen
Capuchon
zonder capuchon
Leveranciers nr.
MKN0731-ST16