Skip to content

Barbour

Barbour vest effen khaki wol

€ 169,95
Selecteer uw maat
    Beschikbaar in nog 2 andere kleuren
    • Barbour vest gemeleerd groen wol
    • Barbour vest effen donkerblauw wol
    Over dit product

    Ervaar de perfecte combinatie van stijl en comfort met dit effen khaki Barbour vest gemaakt van 100% wol. De gemêleerde kleur geeft het vest een unieke uitstraling en de normale fit zorgt voor een comfortabele pasvorm. De rits voegt een praktisch element toe aan dit winterse vest. Dit Barbour vest is niet alleen heerlijk warm maar ook een stijlvolle toevoeging aan je wintergarderobe. Voeg dit khaki wollen vest toe aan je garderobe en geniet van de winter in stijl. Klaar om je wintergarderobe te upgraden? Bestel nu je Barbour vest.

    Dit Barbour vest van wol heeft een normale fit pasvorm en is in de kleur khaki uitgevoerd. Het kledingstuk is voorzien van een sluiting met rits.

    Het Engelse familiebedrijf Barbour voert al vijf generaties lang  haar tradities, kennis en ervaring zorgvuldig door. Dat is terug te zien in de vesten van Barbour. Gemaakt van de allerbeste materialen, afgewerkt tot in de kleinste details, een uitermate prettig draagcomfort en daarnaast ook nog stijlvol op ieder moment.

    Bekijk meer
    Alle kenmerken
    Artikelnr.
    00153224
    Naam
    Barbour vest effen khaki wol
    Lijn
    Barbour
    Kleur
    khaki
    Design
    gemêleerd
    Materiaal
    wol
    Samenstelling
    100% wol
    Pasvorm
    normale fit
    Seizoen
    winter
    Sluiting
    rits
    Capuchon
    zonder capuchon
    Leveranciers nr.
    MKN1498-ST51