Skip to content

Barbour

Barbour trui lamswol ronde hals beige

€ 139,95 € 111,96
Selecteer uw maat
    Beschikbaar in nog 3 andere kleuren
    • Barbour trui ronde hals donkerblauw effen lamswol
    • Barbour lamswol trui ronde hals grijs
    • Barbour trui blauw wol gemeleerd normale fit
    Over dit product

    Maak kennis met de Barbour Hereford trui in de kleur beige een stijlvolle toevoeging aan uw wintergarderobe. Deze trui is gemaakt van 100% lamswol wat garant staat voor een heerlijke warmte tijdens de koude dagen. Het effen design en de ronde hals geven de trui een tijdloze uitstraling waardoor het een onmisbaar item is voor elke man. De lange mouwen zorgen voor extra comfort en warmte. Draag de Barbour Hereford trui en ervaar het ultieme comfort van lamswol. Bestel nu en voeg deze essentiële trui toe aan uw collectie.

    Deze trui met ronde hals van het merk Barbour heeft een effen dessin en is in de kleur beige uitgevoerd. Het kledingstuk is gemaakt van lamswol. De pasvorm van de trui is een wijde fit.

    Lamswollen trui heren van Barbour hebben een klassieke uitstraling, maar staan tegelijkertijd voor tijdloze elegantie. Het natuurlijke materiaal heeft goede isolerende eigenschappen en zorgt voor veel warmte. Het materiaal houdt vrijwel geen luchtjes vast zodat het volstaat om de trui even te laten luchten op een kledinghanger.

    Barbour pullovers zijn populaire items in de herengarderobe. De sweaters en truien van Barbour worden gekenmerkt door tijdloze en sportieve ontwerpen. Dit maakt de items uit de collectie uitermate geschikt voor zowel sportieve als klassieke outfits.

    Bekijk meer
    Alle kenmerken
    Artikelnr.
    00134186
    Naam
    Barbour trui lamswol ronde hals beige
    Lijn
    Barbour Hereford
    Model
    ronde hals
    Kleur
    beige
    Design
    effen
    Materiaal
    lamswol
    Samenstelling
    100% lamswol
    Pasvorm
    wijde fit
    Seizoen
    winter
    Capuchon
    zonder capuchon
    Mouwlengte
    lange mouw
    Leveranciers nr.
    MKN1113-SN31