Skip to content

Baileys

Baileys vest met borstzakken donkerblauw

Over dit product

Betreed de winter in stijl met dit donkerblauwe vest van Baileys. Het vest heeft een normale fit en is gemaakt van een comfortabele mix van 57% katoen 30% polyester en 4% elastaan. Dit zorgt voor een perfecte balans tussen warmte en flexibiliteit. Bijzonder aan dit vest zijn de dubbele borstzakken een praktische en modieuze toevoeging. De effen donkerblauwe kleur maakt dit vest gemakkelijk te combineren met andere kledingstukken. De rits zorgt voor extra gemak bij het aan- en uittrekken. Kies voor kwaliteit en stijl deze winter met het Baileys donkerblauwe vest.

Dit Baileys vest van katoen, polyester, stretch heeft een normale fit pasvorm en is in de kleur donkerblauw uitgevoerd. Het kledingstuk is voorzien van een sluiting met rits.

Katoenen vesten van Baileys zijn het gehele jaar door te dragen en makkelijk in onderhoud. Bekijk hier al onze katoenen vesten voor heren en alle vesten met rits.

Het Nederlandse merk Baileys heeft zich de afgelopen enorm populair gemaakt door hun ruime collectie herenkelding in verschillende modellen, maten en kleuren. Baileys ontwerpt trendy en sportieve vesten, die toegankelijk zijn voor een zeer diverse doelgroep.

Bekijk hier alle grote maten vesten

Bekijk meer
Alle kenmerken
Artikelnr.
00152255
Naam
Baileys vest met borstzakken donkerblauw
Lijn
Baileys
Kleur
donkerblauw
Design
effen
Materiaal
katoen, polyester, stretch
Samenstelling
57% katoen, 30% polyester en 4% elastaan
Pasvorm
normale fit
Seizoen
winter
Borstzak
dubbele borstzak
Sluiting
rits
Capuchon
zonder capuchon
Leveranciers nr.
422297-060