Skip to content

Baileys

Baileys trui met knopen gebreid bruin effen lamswol

Over dit product

Ervaar de luxe en comfort van deze Baileys gebreide trui in een stijlvolle effen bruine kleur. Gemaakt van 100% lamswol biedt deze trui een normale pasvorm en lange mouwen ideaal voor de wintermaanden. Het design is verrijkt met knopen voor een unieke touch. Deze Baileys trui is niet alleen warm maar ook stijlvol en past perfect binnen elke garderobe. Voeg een vleugje klasse toe aan je winteroutfits met deze prachtige lamswollen trui. Upgrade je garderobe vandaag nog met deze must-have wintertrui.

Lamswollen trui heren van Baileys hebben een klassieke uitstraling, maar staan tegelijkertijd voor tijdloze elegantie. Het natuurlijke materiaal heeft goede isolerende eigenschappen en zorgt voor veel warmte. Het materiaal houdt vrijwel geen luchtjes vast zodat het volstaat om de trui even te laten luchten op een kledinghanger.

Baileys truien en sweaters zijn tijdloze klassiekers voor ieder moment. De collectie kent een rijke sortering in pullovers met v-hals, ronde hals of opstaande kraag.  De verfijnde ontwerpen vormen een voortreffelijke basis voor de samenstelling van een aantrekkelijke outfit.

Bekijk alle truien grote maten hier.

Bekijk meer
Alle kenmerken
Artikelnr.
00152202
Naam
Baileys trui met knopen gebreid bruin effen lamswol
Lijn
Baileys
Kleur
bruin
Design
effen
Materiaal
lamswol
Samenstelling
100% lamswol
Pasvorm
normale fit
Seizoen
winter
Capuchon
zonder capuchon
Eigenschappen
gebreid
Mouwlengte
lange mouw
Leveranciers nr.
428446-865