Skip to content
Baileys

Baileys trui extra lange mouwlengte bruin

€ 109,95
Selecteer uw maat
    Beschikbaar in nog 1 andere kleuren
    • Baileys half zip trui extra lange mouw donkerblauw
    Over dit product

    Ervaar de warmte en het comfort van deze schitterende bruine Baileys trui gemaakt van 100% effen lamswol. Met zijn extra lange mouwen en normale pasvorm biedt deze trui een geweldige combinatie van stijl en functionaliteit. De toegevoegde knopen geven het een verfijnde uitstraling terwijl de gebreide textuur een gevoel van luxe en kwaliteit oproept. Ideaal voor de wintermaanden deze trui is een perfecte aanvulling op elke garderobe. Voeg deze prachtige Baileys lamswollen trui toe aan uw collectie voor een warme en stijlvolle winter.

    Deze trui heeft extra lange mouwen en is daarmee uitermate geschikt voor de langere man. Naast de extra mouwlengte hebben ook de panden van de trui extra lengte. Zo valt de trui netjes over de broekband heen.

    Lamswollen trui heren van Baileys hebben een klassieke uitstraling, maar staan tegelijkertijd voor tijdloze elegantie. Het natuurlijke materiaal heeft goede isolerende eigenschappen en zorgt voor veel warmte. Het materiaal houdt vrijwel geen luchtjes vast zodat het volstaat om de trui even te laten luchten op een kledinghanger.

    Baileys truien en sweaters zijn tijdloze klassiekers voor ieder moment. De collectie kent een rijke sortering in pullovers met v-hals, ronde hals of opstaande kraag.  De verfijnde ontwerpen vormen een voortreffelijke basis voor de samenstelling van een aantrekkelijke outfit.

    Alle kenmerken
    Artikelnr.
    00152189
    Naam
    Baileys trui extra lange mouwlengte bruin
    Marketing label
    Extra lang
    Lijn
    Baileys
    Kleur
    bruin
    Design
    effen
    Materiaal
    lamswol
    Samenstelling
    100% lamswol
    Pasvorm
    normale fit
    Seizoen
    winter
    Capuchon
    zonder capuchon
    Eigenschappen
    gebreid
    Mouwlengte
    lange mouw extra lang
    Leveranciers nr.
    428446SL7-865