Skip to content

Baileys

Baileys outdoor vest blauw katoen

Over dit product

Ervaar de combinatie van comfort en stijl met dit blauwe outdoor vest van Baileys. Gemaakt van een premium mix van 55% katoen en 45% polyester biedt dit vest warmte en duurzaamheid voor de wintermaanden. Het vest heeft een normale pasvorm en een handige rits wat zorgt voor optimale bewegingsvrijheid. Het donkerblauwe kleurenschema en het subtiele Baileys logo geprint op de borst geven het vest een stijlvolle uitstraling. Ideaal voor outdoor activiteiten of casual dagelijks gebruik. Voeg dit veelzijdige vest toe aan je wintergarderobe en ervaar de kwaliteit van Baileys.

Dit Baileys vest van katoen, polyester heeft een normale fit pasvorm en is in de kleur donkerblauw uitgevoerd. Het kledingstuk is voorzien van een sluiting met rits.

Katoenen vesten van Baileys zijn het gehele jaar door te dragen en makkelijk in onderhoud. Bekijk hier al onze katoenen vesten voor heren en alle vesten met rits.

Het Nederlandse merk Baileys heeft zich de afgelopen enorm populair gemaakt door hun ruime collectie herenkelding in verschillende modellen, maten en kleuren. Baileys ontwerpt trendy en sportieve vesten, die toegankelijk zijn voor een zeer diverse doelgroep.

Bekijk hier alle grote maten vesten

Bekijk meer
Alle kenmerken
Artikelnr.
00152256
Naam
Baileys outdoor vest blauw katoen
Lijn
Baileys
Model
outdoor
Kleur
donkerblauw
Design
geprint
Materiaal
katoen, polyester
Samenstelling
55% katoen en 45% polyester
Pasvorm
normale fit
Seizoen
winter
Sluiting
rits
Leveranciers nr.
422299-065