Skip to content
Baileys

Baileys half zip trui extra lange mouw bruin gebreid wol en zijde

Over dit product

Ervaar de luxe van deze bruine Baileys half zip trui met extra lange mouwen. Deze trui is vakkundig gebreid met een mix van 55% wol 30% polyamide en 15% zijde wat zorgt voor een warme en comfortabele pasvorm. De normale fit en effen bruine kleur maken deze trui een veelzijdige toevoeging aan uw wintergarderobe. De sierlijke half zip en extra lange mouwlengte voegen een stijlvolle touch toe aan deze wintertrui. Verwen uzelf met deze Baileys trui en voeg een vleugje elegantie toe aan uw koude weerdagen. Koop nu en ervaar het verschil.

Deze trui met half zip van het merk Baileys heeft een effen dessin en is in de kleur bruin uitgevoerd. Het kledingstuk is gemaakt van wol. De pasvorm van de trui is een normale fit.

Baileys wollen truien hebben behaaglijke draageigenschappen. Tijdens de koude dagen van het najaar en de winter houdt een trui van wol je heerlijk warm. Wol heeft een duurzaam karakter door de solide garens het goede kleurbehoud.

Baileys truien en sweaters zijn tijdloze klassiekers voor ieder moment. De collectie kent een rijke sortering in pullovers met v-hals, ronde hals of opstaande kraag.  De verfijnde ontwerpen vormen een voortreffelijke basis voor de samenstelling van een aantrekkelijke outfit.

Alle kenmerken
Artikelnr.
00152190
Naam
Baileys half zip trui extra lange mouw bruin gebreid wol en zijde
Marketing label
Extra lang
Lijn
Baileys
Model
half zip
Kleur
bruin
Design
effen
Materiaal
wol
Samenstelling
55% wol, 30% polyamide en 15% zijde
Pasvorm
normale fit
Seizoen
winter
Capuchon
zonder capuchon
Eigenschappen
gebreid
Mouwlengte
mouwlengte 7
Leveranciers nr.
428456SL7-838